ADVERTO štamparija

Digitalna štampa u malim i velikim tiražima i reklamni proizvodi

Štamparija ADVERTO osnovana je 2005. godine u Novom Sadu.
 
Osnovna delatnost je proizvodnja štampanog i reklamnog materijala, kao i proizvodnja specifičnih i personalizovanih reklamnih proizvoda namenjenih precizno ciljanim reklamnim kampanjama sa mogućom komadnom izradom i malim tiražima u digitalnoj štampi na papiru i plastičnim materijalima.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Za 11 godina postojanja ADVERTA i 17 godina iskustva u branši, ostvarena je kvalitetna i dugoročna saradnja sa velikim brojem dizajnera, reklamnih agencija, štamparija i krajnjih korisnika.
 
Glavne tehničke prednosti ADVERTA su mogućnost lake i brze personalizacije promo materijala, kancelarijskih setova (memorandumi, koverte, vizit kartice, fascikle, sticky notes,...), etiketa za proizvode, personalizovanih kalendara, cenovnika, kataloga, nalepnica, letaka, autorskih radova, plakata, u komadnim i malim tiražima, uz sve prateće prednosti digitalne štampe u punom koloru.
 

Puna grafička i tiražna fleksibilnost daju dodatne mogućnosti grafičkim dizajnerima i kreativnim direktorima da ispolje maksimalnu kreativnost u dizajnu i kreiranju novih reklamnih proizvoda i kampanja.

Neke od naših uzoraka proizvoda pogledajte na stranici ADVERTO GALERIJA.

kuca za nas
Adresa: Jirečekova 1, Novi Sad, Srbija / kancelarija Kneza Mihaila 6, Srenska Kamenica | Telefoni: +381 63 8 442 111 | ©2009 KUĆA ZA NAS / Proizveo HeadMade