Kuca za nas
Pametna kucaSolarni kolektoriFormarcEnergrtska efikasnost i zastita okruzenjaTransartTotal Observerdr Miroslav PusonjaVeljko MilkovicSimprolit

O nama

     KUĆA ZA NAS DOO je osnovana 08.11.2007. u Novom Sadu.

   Smisao postojanja organizacije KUĆA ZA NAS je da ostvari svoju viziju i misiju stvaranja nove vrednosti, kroz tržišnu afirmaciju najboljih proizvoda domaće pameti, znanja i invencije.
   Nastojanje da se smanji »odliv mozgova» i aktivni pristup stvaranju uslova i ambijenta za povratak i angažovanje vrhunskih domaćih stručnjaka na domaćim projektima je jedan od primarnih zadataka. Želimo da izgradimo krov pod kojim će se okupljati i afirmisati regionalni proizvođači, inovatori, umetnici i naučni radnici, da time sačuvamo čvrste temelje i obnovimo razrušenu kuću, za opstanak naše dece i budućih generacija na ovim prostorima. Iznad svega, želimo da damo i svoj profesionalni doprinos da region postane bolje mesto za život, od onog što je ljudima na ovim prostorima, u novoj globalnoj podeli uloga trenutno namenjeno i za budućnost projektovano.
   Takođe, želimo da ovdašnjem tržištu i potrošačima učinimo dostupnim najnaprednije tehnologije koje su okrenute zaštiti životne sredine, enrgetskoj efikasnosti, smanjenju zagađenja i da doprinosimo podizanju na viši nivo prakse i svesti o neophodnosti racionalnog korišćenja i potrošnje prirodnih obnovljivih i neobnovljivih energetskih resursa.
kuca za nas
Adresa: Jirečekova 1, Novi Sad, Srbija / kancelarija Kneza Mihaila 6, Srenska Kamenica | Telefoni: +381 63 8 442 111 | ©2009 KUĆA ZA NAS / Proizveo HeadMade