Kuca za nas
Pametna kucaSolarni kolektoriFormarcEnergrtska efikasnost i zastita okruzenjaTransartTotal Observerdr Miroslav PusonjaVeljko MilkovicSimprolit

Čačanska banka podržava energetski efikasne projekte

Vesti | 03.10.2012.

 02.10.2012.Poslovno Jutro

Čačanska banka podržava energetski efikasne projekte
Čačanska banka podržava energetski efikasne projekteKako bi stimulisala investicije u energetski efikasne projekte i omogućila fizičkim licima da na lakši način dođu do finansijskih sredstava, Čačanska banka je pripremila specijalan promotivni paket proizvoda.
U periodu od 1. oktobra do 30. novembra 2012. godine, u ponudi Čačanske banke će se naći paket proizvoda za finansiranje energetski efikasnih projekata.
Kao jedna od najaktivnijih banaka na srpskom bankarskom tržištu koja podržava finansiranje energetske efikasnosti, Čačanska banka se potrudila da u dvomesečnom promotivnom periodu izađe u susret svojim klijentima i ponudi im kredit za ovu namenu po povoljnijim uslovima.
Reč je o kreditima za uštedu energije sa valutnom klauzulom koji će se odobravati po promotivnoj kamatnoj stopi od 7,5 posto godišnje i dinarskom gotovinskom kreditu koji će klijenti moći da koriste za finansiranje 30 posto učešća po kreditu za uštedu energije.
Klijent sam bira da li će dati sopstveno učešće ili će na ime njega uzeti dinarski gotovinski kredit, za čiju obradu je naknada smanjena sa 2 na 1 posto. Kamatna stopa je fiksna, što znači da nema neizvesnosti, jer se mesečna obaveza tokom perioda otplate kredita neće menjati.
Čačanska banka je pripremila i poklone za pet korisnika ovog paketa usluga. Kao nagradu oni će dobiti polisu za osiguranje stana/kuće na iznos od 10.000 evra.
Kredit za uštedu energije se odobrava na rok do 7 godina, a za iznose do 5.000 evra nije neophodan žirant.
Kredit se može koristiti za izolaciju stambenog objekta, zamenu prozora, unapređenje grejne mreže, kupovinu toplotnih pumpi i dr.
Adresa: Jirečekova 1, Novi Sad, Srbija / kancelarija Kneza Mihaila 6, Srenska Kamenica | Telefoni: +381 63 8 442 111 | ©2009 KUĆA ZA NAS / Proizveo HeadMade