Solarni kolektori

Čista i jeftina energija sunca

 KUĆA ZA NAS DOO je posle testiranja solarnog bojlera na projektu niskoenergetske stambene kuće u trajanju od 15 meseci i veoma pozitivnog ličnog iskustva u korišćenju, prihvatila ponudu firme uvoznika S.O.K DOO iz Kraljeva i postala predstavnik, distributer i sistem integrator za severni deo Srbije.

Pored solarne pripreme tople vode isporučujemo i fotonaponske panele i kompletnu opremu za off- grid (van elektroenergetskog sistema) i on-grid (sa statusom „povlašćenog proizvođača“) proizvodnju električne energije.
U okviru poslovne misije KUĆE ZA NAS DOO čiji segment je i energetska efikasnost i zaštita okruženja, pionirskoj delatnosti automatizacije domaćinstva (PAMETNA KUĆA™), dodajemo i zastupanje i implementaciju pasivnih sistema, Simprolit sistema gradnje, toplotne pumpe, energetsku reviziju i upravljanje potrošnjom električne energije i sa kombinacijom solarnih i mini vetrogeneratora treba da zaokružimo celinu i koncept za buduće eneretski nezavisna i pozitivna domaćinstva.  
 
 
kuca za nas
Adresa: Jirečekova 1, Novi Sad, Srbija / kancelarija Kneza Mihaila 6, Srenska Kamenica | Telefoni: +381 63 8 442 111 | ©2009 KUĆA ZA NAS / Proizveo HeadMade